Herhaalrecepten

U kunt herhaalrecepten aanvragen via de website, met hulp van de assistente en met gebruik van het groene kastje naast de praktijkdeur of telefonisch via de herhaalrecepten lijn.

Bestel tijdig u herhaalrecepten ivm bij vakanties.

Via de website
U dient zich eerst te registreren en voor ieder gezinslid een eigen account en wachtwoord te maken. U kunt meerdere geneesmiddelen in een aanvraag bestellen. Vanuit het Receptenoverzicht kunt u eerder aangevraagde recepten gemakkelijk opnieuw bestellen.

Recepten die u voor 10.00 uur per e-mail of telefonisch aanvraagt, liggen 2 werkdagen later na 16.00 uur klaar bij de apotheken in Langedijk.
Bij spoed kunt u onze praktijkassistente vragen om de medicijnen nog dezelfde dag om 16.00 uur in de apotheek klaar te laten zetten.

Het kan gebeuren dat uw bestelling door ons wordt afgekeurd. In het  Recepten-overzicht staat dan de reden van de afkeuring vermeld. Neemt u dan svp. contact op met de praktijk.

Groene kastje
Buiten kantoortijden kunt u een aanvraag neerleggen in de groene kast naast de praktijk-ingang. Door gebruik te maken van het ‘brievenbusje’ in de kast, voorkomt u dat anderen kunnen lezen welke medicijnen u gebruikt.

Vakantie
Tijdens onze vakanties (zie: de website, of Langedijker Nieuwsblad) wordt dit kastje niet geleegd. Indien u de medicijnen toch eerder nodig heeft, adviseren we u om een waarnemend huisarts te vragen om een herhaalrecept.